DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Za lažjo dostopnost ter večjo preglednost
smo samo za vas naredili novo spletno trgovino

Otroška kolesa

Prikaz vseh 4 rezultatov

Show
 • Kolesa

  Haibike Seed Hardfour 1.0 24˝

  Mladinsko gorsko 24″ kolo je zgrajeno okoli lahkega 6061 aluminijastega okvirja z zanesljivima menjalnikoma proizvajalca Shimano, ki ponujata skupaj 21 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  369.00 Beri dalje
 • Akcija!
  Otroška kolesa

  Haibike Seet Greedy 20˝

  Otroško gorsko 20″ kolo je zgrajeno okoli lahkega 6061 aluminijastega okvirja z zanesljivim menjalnikom proizvajalca Shimano, ki ponuja 7 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  329.00 279.65 15% popust!  Beri dalje
 • Akcija!
  Kolesa

  Lapierre Prorace 24 Lady

  Mladinsko gorsko 24″ kolo je zgrajeno okoli lahkega Supreme 4 aluminijastega okvirja z zanesljivima menjalnikoma proizvajalca Shimano, ki ponujata skupaj 21 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  Kolo je primerno nekje od 9-12 let

  399.00 299.25 25% popust!  Dodaj v košarico
 • Kolesa

  Otroško kolo GT Stomper Prime 24 2019

  Pri GTju so uvedli nekaj novosti pri otroških kolesih, kar jih naredi še boljše za najmlajše, da pridobijo vse potrebne veščine. Slike si lahko pogledate med slikami koles.

  OKVIR: položnejši kot vilice, nišji BB ter ponižani toptube, s tem je sedež možno spustiti dosti nižje, kot pri navadnih otroških kolesih. S temi spremembami se poveča, stabilnost, okretnost in  samozavest mladega voznika kolesa.

  POZICIJA PEDAL: gonilka je postavljena malo bol naprej zaradi česar je tudi platforma pedal bol spredaj, kar omogoča lažje pedaliranje. Pedala so postavljena ožje, kar omogoča da otrok goni s poravnanimi boki in je tako lahko močnejši.

  359.00 Dodaj v košarico