DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Za lažjo dostopnost ter večjo preglednost
smo samo za vas naredili novo spletno trgovino

Gorska kolesa

Prikaz vseh 7 rezultatov

Show
 • Kolesa

  Gorsko kolo Lapierre Edge 227 Lady 2018

  Kolo EDGE 227W ponuja idealen kompromis za rekreacijsko gorsko kolesarjenje : Lahek aluminijast Supreme 4 okvir, udobno prednje vzmetenje SR SUNTOUR XCT z zaklepom, zanesljivimi menjalnikiv povezavi z vsestransko gonilko razmerja 40x30x22 in zadnjim verižnikom 11-36. Vsi novi modeli EDGE so sedaj z 27.2mm sedežno oporo za večjo fleksibilnost.

  Ženska kolesa Lapierre so narejena z isto tehnologijo, tako kot moška in unisex. Edina razlika je da so komponente in okvir narejeni z bolj žensko geometrijo za boljše počutje na kolesu.

  599.00 Beri dalje
 • Akcija!
  Treking kolesa

  GT Transeo Comp 2018

  Obstaja veliko različnih razlogov za kolesarjenje. Morda si želite ohraniti dobro formo, na zabaven način raziskovati mesto, ali pa želite po svojih opravkih potovati na zelen način. Transeo združuje vse vaše želje in potrebe v enem samem elegantnem kolesu. Z vzmetnimi vilicami in prostorom za prtljažnike je to kolo pripravljeno na vse naloge.

  499.00 424.15 15% popust!  Beri dalje
 • Gorska kolesa

  Haibike Seet Hardnine 2.0 29″

  Gorsko 29″ kolo Haibike SEET HardNine 2.0

  VELIKOST: L – 50

  499.00 Beri dalje
 • Gorska kolesa

  Haibike Seet Hardnine 3.0

  Haibike je vodilni nemški proizvajalec vseh vrst koles. Trenutno vodilni na področju električnih koles.

  Gorsko 29″ kolo Haibike SEET HardNine 3.0 29″ kolo je izdelano iz lahkega aluminijastega okvirja z zanesljivima menjalnikoma proizvajalca Shimano, ki ponujata skupaj 29 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  599.00 Beri dalje
 • Gorska kolesa

  Haibike Seet Hardnine 4.0

  Haibike je vodilni nemški proizvajalec vseh vrst koles. Trenutno vodilni na področju električnih koles. Gorsko 29″ kolo Haibike SEET HardNine 4.0 29″ kolo je izdelano iz lahkega aluminijastega okvirja z zanesljivima menjalnikoma proizvajalca Shimano, ki ponujata skupaj 30 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  Beri dalje
 • Akcija!
  Kolesa

  Lapierre Prorace 24 Lady

  Mladinsko gorsko 24″ kolo je zgrajeno okoli lahkega Supreme 4 aluminijastega okvirja z zanesljivima menjalnikoma proizvajalca Shimano, ki ponujata skupaj 21 prestav. Sprednje vzmetenje skrbi za bolj udobno vožnjo.

  Kolo je primerno nekje od 9-12 let

  399.00 339.15 15% popust!  Dodaj v košarico
 • Kolesa

  Otroško kolo GT Stomper Prime 24 2019

  Pri GTju so uvedli nekaj novosti pri otroških kolesih, kar jih naredi še boljše za najmlajše, da pridobijo vse potrebne veščine. Slike si lahko pogledate med slikami koles.

  OKVIR: položnejši kot vilice, nišji BB ter ponižani toptube, s tem je sedež možno spustiti dosti nižje, kot pri navadnih otroških kolesih. S temi spremembami se poveča, stabilnost, okretnost in  samozavest mladega voznika kolesa.

  POZICIJA PEDAL: gonilka je postavljena malo bol naprej zaradi česar je tudi platforma pedal bol spredaj, kar omogoča lažje pedaliranje. Pedala so postavljena ožje, kar omogoča da otrok goni s poravnanimi boki in je tako lahko močnejši.

  359.00 Dodaj v košarico